Tillfälligheter

Tänk vad ofta det inträffar saker i livet som är rena tillfälligheter men ändå sådana lyckoträffar. Idag har jag verkligen haft turen på min sida. Jag har ett tag nu varit ute efter en skolbänk till Milton att ställa i hans rum nu när vi ska göra iordning det. Jag hittade ett som jag gillade men det var redan sålt. Fann då en sliten skolbänk i Ludvika och hade planer på att köra dit men kände att det inte var värt det.

Idag var jag ute och handlade lite småsaker till hemmet när jag på vägen hem bestämmer för att åka en annan väg tillbaka. På radion varnar de för att en bilist färdas i fel riktning på E4:an och eftersom jag tänkt ta den vägen bestämmer jag mig för att åka en annan väg hem istället. Mamma som är med i bilen frågar när vi står vid ett rödljus om jag varit inne på affären och fiket som ligger framför oss. Nej det hade jag ju inte. Mamma säger då att där är jättemysigt så jag kör snabbt in framför huset och parkerar. När vi kommer ut är dörren till affären öppen och ägaren kommer snart och säger att butiken är stängd men vill vi titta en sväng går det bra. Så vi går in i butiken och njuter av alla fina saker. Längst inne i butiken finns möbler och DÄR under några korgar står en skolbänk. Reserverade den på stört och ska under veckan åka och hämta den! Vilken lycka och vilka tillfälligheter som ledde oss till att besöka butiken idag och dessutom att den var ”öppen” fast ändå inte.

[tags]Möbler, Inredning, Shopping[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Tillfälligheter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.