Uterum

Idag var jag som sagt ute och fixade lite saker till hemmet. Först och främst skulle jag ha tag i ramar till några framkallade bilder. Men som alltid när jag är ute efter något slinker det ner lite mer i shoppingkassen. Hittade några söta lyktor som fick komma upp på altanen tillsammans med några härliga plastblommor eftersom det troligtvis är det enda jag lyckas hålla vid liv ute på altanen.

[tags]Inredning, Shopping[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Uterum”

  1. Jamenvisst är hon trevlig Anna-Lena på Madame Nyberg! Och hon har ju såå mkt fiiint, va roligt att du hittade en skolbänk, de är ju såå söta sånna där 🙂

    Härlig lykta du visar, myspys med levande ljus lite varstans!

  2. Söt lyckta
    Jag skulle behöva plastblommor även inne, jag är nämligen väldigt duktig på att döda all växter 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.