Semester

Nu har jag äntligen semester. Det känns behövligt eftersom jag börjat få problem med magen. Jag var till läkaren i torsdags och han tyckte att jag skulle ta prover för laktosintolerans men jag undrar om det kan komma så plötsligt. Jag har inte haft problem med magen tidigare. Hans andra misstanke är colon irritable, översatt till svenska irriterad tjocktarm. Tydligen ett vanligt problem i Sverige, ca 15-20% av svenskarna verkar ha samma diagnos. Det har varit lite smått stressigt på jobbet den senaste tiden så det kan vara därför magen är lite i olag just nu.

Jag såg hos Levinda att ägaren till den mysiga affären där jag köpte skolbänken börjat blogga. Måste tillbaka dit och se om jag kan finna fler härliga saker att ta in i huset. Men först ska jag kanske fixa till skolbänken och göra iordning i Miltons rum. Hoppas verkligen hinna med det nu under semestern.

[tags]Hälsa, Semester, Shopping, Blogga, Inredning[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Semester”

  1. Härligt med semester! ? Hoppas du får bukt med lilla magen snart. Jag hade colon irretable förut men det blev mycket, mycket bättre när jag fick ordning på mina sköldkörtelvärden. Fin blomma! Är det hundkex..?

    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.