Biotopia

Idag har vi varit till Uppsala på en liten utflykt. Först besökte vi pappadagis, det vill säga Biltema och inhandlade diverse saker av behov. Efter att Milton eftersökt pappan under hela Biltemabesöket begav sig familjen vidare till Biotopia även kallat biologiska muséet. Där tittade vi på djur hemmahörande här i Sverige och främst då kring nejderna runt Uppsala. Milton var mycket nöjd med besöket och det var även vi föräldrar. Kan absolut rekommendera ett besök där och inträdet var dessutom gratis. Fanns även en mysig liten park med lekplats i anslutning till muséet vilket var uppskattat av den yngre familjemedlemmen.

[tags]Utflykt, Uppsala, Barn[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Biotopia”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.