Mera kläder

Jag lovar, jag kommer inte att bli någon modeblogg för jag är så omodern som tänkas kan. Idag har jag dock besökt Lindex på riktigt och inte bara på webben och si där, det blev lite handlat då också. Det är ju billigt när man köper ett plagg och får ett gratis. Köpte ett par shorts till mig själv och valde även en munkjacka för samma penning till Milton. Resterande shoppingfynden syns nedan.

Tanken är att Milton får lite kläder till hösten och vintern. För ovan plagg gällde ta tre betala för två. Man kan med andra ord säga att ett set med kläder blev gratis. Gratis är gott 🙂

Sådär, nu är det slut på modebloggandet för min del. Det är inte riktigt min grej för jag har verkligen inte koll på vad som gäller. Jag har liksom mest hela tiden samma stil när det gäller kläder. Mysbrallor och någon praktiskt tröja som döljer magen. Förutom när jag ska visa mig ute på stan, då kan jag faktiskt sätta på mig ett par jeans eller liknande så jag slipper skämmas ögonen ur mig för hur jag ser ut.

[tags]Shopping, Kläder, Barn, Lindex[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

4 reaktioner på ”Mera kläder”

  1. Finfint! Ja, gratis är gottgott! 😛 Har inte heller nån större koll på mode, men önskar att jag brydde mig lite mer om hur jag ser ut. Eller att jag hade mer ork och pengar till det, rättare sagt. 😉

  2. Vännen, din självbild är fel fel fel. Döljer magen? Vilken j*vla mage???

    Såg du att det var vi som vinkade i fredags. Vi skulle på begravning då. Imorgon åker vi till stugan iaf, det blidde så till slut.

    Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.