Blixt

När jag var yngre var jag väldigt rädd för åska och blixtar medan jag nu tycker att det är facinerande och mysigt. Vi har precis haft ett rejält oväder här. Sprang ut och fyrade av några bilder och när jag granskar dem ser jag att jag lyckats få med en bit blixt på en bild.. liten men ack en blixt.

[tags]Väder, Foto[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

7 reaktioner på ”Blixt”

  1. Vilka häftiga moln! Fin bild! (Som om kameran skulle ha så jättemycket med saken att göra… 😉 Det hänger mest på chauffören!) Och bra gjort att fånga en blixt på bild, det har nog jag aldrig lyckats med. Tycker det är jättemysigt när åskan går. Så länge man inte är längst upp på en fjälltopp när ovädret drar in. 😉

  2. oj vilken himmel! Här dundrade det också rejält under dagen. Som tur var hade åskan dragit förbi när det var dags att gå hem. Älskar annars åska, fascinerad av alla olika naturfenomen. det ska dundra och dåna så fönsterrutorna skakar:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.