Inredning trappen

Nu vill jag ha era åsikter om en idé jag har för framtida renoveringar i hallen. Som en blixt från klar himmel fick jag igår en idé om att fondväggen jag tänkt att vi ska fixa iordning i trappen någon gång inte alls ska ha inslag av vitt utan av brunt istället och att trappen inte ska målas vit utan betsas brun. Det är så många som har vita trappor och jag tycker det är jättesnyggt men det känns lite roligare att göra något som inte alla andra redan gjort.

Övriga väggar i hallen tänkte jag dock skulle vitmålas. Vad tror ni om detta? Själv tror jag det kan bli rätt effektfullt och maken som inte gillar vita hem kanske också kan komma att gilla det.

Ps. Rätt roligt att jag efter att ha varit au pair och bott i ett hus som mestadels bestod av brunt sagt att brunt skulle vara banlyst från mitt framtida hem. Tji fick jag. Ds.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Inredning trappen”

  1. vet inte riktigt hur hallen ser ut men det låter väl snyggt?? tapet är iallafall jättesnygg!!

  2. Den där tapeten är jättesnygg! Har suktat efter den massor… fin även i turkost. Tror det blir väl mörkt med både brun trapp och brun vägg. Så antingen vit trapp och denna tapet, eller brun trapp och vita (eller ljusa) väggar tror jag blir bäst.

  3. Här har du familjen… måla allt brun/svart vitt…. Och jag måste säga.. att vilken skillnad det blir med ljuset.. Har du ett bra ljusinsläpp i hallen så kan det säkert bli en härlig effekt.. Men har du en mörkhall..så tror jag det blir svårt att nå upp till den önskade effekten.. för vitt gör en sådan skillnad med ljuset så man tror inte det är sant…

  4. Det kanske blir lite murrigt med allt i brunt men omdu kör på en brun tapet med nån accentfärg i? Midbec hade en rätt fin.

  5. Jag tror det kommer bli riktigt snyggt! Man ska ju absolut försöka hitta på något eget, när det gäller inredning i sitt eget hem. Så det känns rätt och gärna personligt. Kör på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.