Faktor

Hög måbra faktor är att se mamma mia. Jag är egentligen inte så mycket för musikalfilmer men denna var verkligen härlig och när man får njuta av en massa snyggingar kan jag faktiskt tänka mig att se filmen igen.

För övrigt var det min första arbetsdag idag och man kan nästan tro att jag hade lite måndagsångest igår för när jag gick och lade mig började jag må illa och hade svårt att somna och när jag vaknade hade jag ont i magen och kände mig allmänt seg, fast allt det där var ju även tecken på att röda veckan knackade på dörren och visst kom syndafloden idag. (Och det kändes helt okej att gå till arbetet idag när regnet öste ner, måste verkligen säga att jag prickade in rätt tre veckor för semester. Har haft helt perfekt väder.)

Måste ju berätta nåt lite komiskt. Innan bion ikväll så gick vi och tog en fika och jag tänkte passa på att gå på toa före bion började så när jag precis satt mig på toastolen ringer telefonen och jag svarar. En tjej som säljer Mary Kay produkter ringer och frågar om jag har tid. Visst svarar jag och kan inte alls uträtta det jag skulle göra på toan. Hon babblar på och jag har faktiskt ingen aning om vad hon säger så till slut efter sisådär två-tre minuter frågar jag om hon inte kan ringa under morgondagen istället. Men varför kan jag inte kissa och tala i telefon samtidigt, det är ju inte så att någon ser mig men fy så skumt det känns att prata i telefonen när man sitter på toaletten. Tror aldrig jag gjort det tidigare.

[tags]Bio, Mamma Mia, Semester, Arbete[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Faktor”

  1. Åh, jag vill också se den!! Har ju sett musikalen tre ggr (varav en i london) så jag är stort fan:)

  2. Jag såg den också i lördags! Tyckte den var superbra och älskade att höra de gamla klassikerna i ny tappning. Fast om Pierce Brosnan var nån sångare vet jag inte, haha!
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.