10 reaktioner på ”Fototriss – Rörelse”

  1. Någon gång i livet vill jag åka till Kina.. Det hade verkligen varit en upplevelse! 🙂
    kram

  2. Intressanta bilder av rörelse, det finns stämning i bilderna som tilltalar mig. Nummer ett gillar jag bäst.

  3. Så trevligt det ser ut. Jag gillar första bilden bäst. Hoppas jag kommer till Kina nån gång i framtiden. Har varit i HongKong, men det var när StorBritannien härskade över kolonin.
    KRAMEN!

  4. Snygga parkbilder. Tydlig rörelse, på flera sätt. Nästan varje kines tar väl en stund med rörelser..? Fast det är ju inget hetsigt aerobicspass, mer lugna rörelser. Bilden med trion blir min favorit, snygg komposition. Även mannen med bandet är läcker, undrar om han är duktig med tuschpenseln också?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.