Italien

Nästa vecka vid denna tiden befinner mannen och jag mig i Italien. Vi ska till Sorrento och njuta av bröllop, god mat, vackra vyer, värme och varandra. Tror det kan komma att bli en bra vecka. Kanske kan mobilblogga vid nåt tillfälle. Förhoppningsvis är det inte lika dyrt som det var från Kina. Trots mina korta samtal hem till Sverige och några mms blev mobilräkningen från Kina ungefär 500 kr dyrare än vanligt. Hoppsan kan man säga.

Någon som vi kommer sakna oerhört mycket när vi är iväg är lille sonen. En hel vecka utan honom. Det om något kommer bli jobbigt.

[tags]Barn, Lek, Italien, Resa, Semester[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

11 reaktioner på ”Italien”

  1. WOW, vilken grej! Okej.. ni kommer säkert sakna lilleman oerhört mycket, men samtidigt behöver ni nog lite vuxentid med varandra och se nu till att NJUTA av den tiden. Jag unnar er verkligen detta <3

  2. Åh vad härligt med en tripp till Italien…ett av de resmålen som jag lääängtar efter att åka till men där jag ännu aldrig varit.

    Underbart fina bilder på sonen…så söööt!

    /Åsa

  3. Jag tror inte det blir jobbigt, jag tror det blir jätteskönt! Jag tycker att barnfri tid är allt utom jobbig, den är inspirerande och ett fint utrymme för sig själv och den egna tanken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.