Tant BrunTant Brun, originally uploaded by Elsklingen.

Vet inte om det syns så bra men jag är faktiskt lite glad över att ha fått lite solbränna. Jag får sola för både mig o mannen eftersom han verkligen ogillar att befinna sig i direkt solljus på en solbädd.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

4 reaktioner på ”Tant Brun”

  1. Jag håller med maken jag. Jag klarar inte av att ligga i solen alls. Jag blir bara röd, varm och dum i huvudet. Men jag har förlikat mig med det, skulle gärna se lite fräscht brun ut men jag har lärt mig tycka om min bleka färg nuförtiden.

    Det ser ut som om ni har det helt underbart där. Lite avundsjuk!

    Kram kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.