Internet

Har kommer en vanlig uppdatering eftersom jag efter nastan en vecka har tagit mig till ett internetcafè. Vi har haft det valdigt skont med soliga dagar, god mat och trevligt sallskap. Dock finns det en del vi onskar var lite battre ocksa. Men det far jag beratta mer om nar jag kommer hem och har ett vanligt tangetbord.

Saknar Milton hur mycket som helst sa det ska bli ratt skont att komma hem imorgon. Dock traffar vi nog inte honom forren pa sondag eftersom vi kommer hem sa sent.

Tills vi ar tillbaka fortsatter jag mobilblogga nar tillfalle ges. Ha det gott! Kramar fran oss

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Internet”

  1. En vecka utan Milton tror jag är bra. För alla. Jag längtar inte ofta efter Kevin när vi är ifrån varandra. Jag tänker på honom och pratar om honom och så, men jag längtar inte efter honom på ett sådant sätt att annat blir tråkigt eller så. Jag tycker det är skönt att ha tiden för mitt, och tiden för honom. Enligt mig har jag det bästa: både honom och mig, varannan vecka med var! Jag ser till att njuta av de båda lägena fullt ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.