Feber

När har man feber egentligen? Anledningen att jag undrar är att jag skickade Milton till dagis idag och han hade lite vandrande temperatur. Ena stunden var den 36,8 för att i nästa stund vara uppe i 37, normalt ligger den på 36,4 ungefär. Han är dock inte sjuk i den bemärkelsen utan det är tänderna som spökar. Troligtvis är det kindtänderna som behagar komma upp nu för han dregglar oerhört mycket.
Jag var i alla fall ärlig och meddelade dagispersonalen läget och hoppas att tempen inte stiger under dagen.

[tags]Barn, Sjuk, Dagis[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Feber”

  1. Läkaren sa en gång till mig att på barn kan man räkna det som feber om dom har över 37,5 37,8 så det brukar vi gå efter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.