Kommen

Helgen är äntligen kommen. Jag känner mig helt slut, första veckan på väldigt länge som jag på riktigt riktigt jobbar heltid. Har visserligen jobbat heltid under sommaren också men då har vi sommartid på jobbet och slutar fyra, nu går vi ända till fem och den där sista gristimmen märks. Tycker det skulle vara betydligt mycket bättre att jobba till fyra året runt. Skippar hellre klämdagar, halvdagar och tar kortare luncher och kanske börja lite tidigare. Vet att de har så på andra ställen. Visserligen har vi flex så man borde nog kunna få ihop det själv ändå.

I helgen blir det nog storstädning här hemma. För närvarande lever vi i sviterna av en bomb som briserade här för ett tag sedan. Tänkte även att jag skulle passa på att baka lite. Vore trevligt med lite kakor och annat hemma att kunna bjuda på vid besök. Vad ska du hitta på i helgen?

[tags]Arbeta, Ledig, Städa[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Kommen”

  1. Hej!
    Idag: garageloppis, sista turen till stugan för säsongen och en sväng till Storvik för att kolla in en det av vårt kommande rustprojekt, fö pyssla hemma.
    Imorgon: inga planer smidda än men antagligen fortsatt pyssel hemma.

    Baktips: Leilas choclate chip cookies, som du kan göra i ordning smeten i en rulle och sen skiva upp och grädda efter behov. Annars är ju Vickans dumlekakor en given succé!
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.