Uppror

Vill sprida budskapet vidare om att Pirate Bay ska ta bort obduktionsbilderna på Max och Saga. Skriv under du också.

Edit:
Fick en kommentar om att det inte är Pirate Bay som lagt ut bilderna och ja, det förstår och vet jag, men de måste väl ändå ha en möjlighet att ta bort det som lagts upp eller spärra det. Sen kan man väl bara önska att människor har lite vett och sunt förnuft och inte letar efter dessa bilder för tänk om det varit deras egna barn, eller kanske dina.

[tags]Max och Saga[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Uppror”

  1. Tycker det är rent förjävligt att ha dessa bilder publicerade! Precis som du skriver, tänk om det varit ens egna barn som visades. Det är som om det är okej bara för att barnen där varit med i tidningen och dryftats i media.. men fan heller.. det är INTE okej!

  2. The Pirate Bay har inte lagt upp bilderna, det är en privatperson som använt sig av deras teknikplattform och det som redan spritts kan inte stoppas. Tingsrätten borde ha använt sig av sekretesslagens bestämmelser till skydd för enskild individs integritet och hemligstämplat bilderna. Varför TV4 valde att sprida dessa till en vidare krets genom att peka ut The Pirate Bay som bovarna i saken, de kan man undra eftersom de själva har etiska regler de ska följa. På detta sätt gick de runt sina egna regler. Varför – ja, det kan man undra. Jag har några teorier, men det blir för långt att orda om här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.