Vardagstankar

Det är verkligen helt otroligt vad tiden går. För två år sedan såg jag ut såhär:

Inte visste jag då att jag hade en månad kvar till förlossning och tänk att jag då inte visste vilken underbar liten kille som låg och väntade i magen. Livet är verkligen fantastiskt.

Just nu är jag lite halvkrasslig. Torrhostar och har ont i öron och hals. Önskar jag hade en bra bok att gå och lägga mig med men dessvärre har jag inte kommit på vilken jag ska börja med nu. Dessutom väntar jag hem ett stort bokpaket från adlibris vilken dag som helst. Där handlar de flesta böcker om kriminalitet och missbruk men med tanke på mitt intresse för detta ämne ska det bli intressant att läsa dessa böcker. Idag har jag genomfört andra dagen i en utbildning där vi får lära oss att genomföra intervjuer med missbrukande personer eller personer man misstänker har ett missbruk. Intervjun mynnar ut i en kartläggning där vi som intervjuar skattar personens problematik. Ska bli spännande att genomföra en första intervju.

Nähe, just nu blir mitt liv inte mer spännande än såhär. Jag har tappat lite av bloggnistan och det verkar som även läsarna här gjort det. Kanske att det skulle bli roligare om man vet lite mer vilka man skriver för förutom mig själv.

[tags]Blogga, Läsa, Studera, Gravid[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

9 reaktioner på ”Vardagstankar”

 1. Jättefin bild 🙂

  Jag kan verkligen förstå att livet är väldigt annorlunda efter att man fått barn 🙂

  /Åsa

 2. Ibland är det trögt att skriva. Jag försöker tvinga mig igenom de perioderna, för jag tror att _jag skulle sakna att skriva när jag väl har lusten.

  Tjock tjej!

 3. För mig tex:)

  Vilka böcker är det du har beställt? Jag är ju också lite intresserad av kriminalitet:) Eller hur man blir kvitt den rättare sagt! Fast då blir jag ju arbetslös…

  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.