Bröllop

I helgen var jag på en av mina bästa vänners bröllop. Vi har känt varandra sedan gymnasiet, tio år i år så det var roligt att få vara en del av brudparets dag. Mannen och jag var värdpar (inte i den bemärkelsen att vi betalade för kalaset) utan vi agerade toastmaster/madame under middagen. Jag var riktigt nervös inför detta men det gick väldigt bra och alla verkade nöjda.

Något som var roligt i samband med bröllopet var att jag följde med dem när de skulle fotograferas med fotografen (som för övrigt tog våra bröllopsbilder också). Det var intressant att se och kunna nyttja lite av hennes idéer och bränna av en del fotografier själv.


Det här blev nog min favoritbild.


Och en bild på ringarna såklart.

Jag har hamnat i en bloggsvacka, vet inte riktigt vad jag ska skriva och datorn lockar inte alltför mycket just nu. Har så mycket annat att hålla ordning på här hemma.

[tags]Bröllop, Foto[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

8 reaktioner på ”Bröllop”

  1. Oj, vilka fina bilder! Längtar efter att se resten 😉

    Ett jättetack för allt ert jobb – vi är supernöjda med hela dagen. Kom hem inatt (efter totalstopp i all flygtrafik till/från London) och har precis vaknat till liv. Packa upp, tvätta och uppa sidan idag – sedan slöa hela kvällen… Vi hörs! Kram kram

  2. Fiiina bilder!! Haha, vad tyckte fotografen om att du var där och ”knyckte” lite motiv:)

    Jag tycker du får se till att komma på ngt att skriva om, för jag vill ju läsa:)

    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.