Syskon

Det är intressant detta med att många i min närhet ofta undrar när nästa barn kan tänkas komma, utan tanke på att vi kanske bara vill ha ett barn. Nu är det visserligen inte så. Jag önskar av hela mitt hjärta att utöka vår familj med en till liten krabat. Mannen är dock inte riktigt där än utan vill vänta ett tag, men fler än ett barn vill han i alla fall ha om jag nu förstått honom rätt. Själv tycker jag att det skulle vara lagom med en till nästa år när Milton blir tre samtidigt som jag trivs med att jobba nu och gärna gör det ett tag. Fast skulle vi skaffa barn har jag i alla fall nio månader till på mig att arbeta. Om mannen skulle säga att nu kör vi den 11 oktober skulle det vara den allra bästa födelsedagspresenten. Önska kan jag väl i alla fall göra.

[tags]Syskon, Barn, Gravid, Arbete[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

11 reaktioner på ”Syskon”

 1. Och lika konstigt tycker folk att det är när man redan har tre och faktiskt önskar en till. Tyvärr tillhör min sambo den sorten 😉
  Själv tycker jag att Filippa börjar bli så stor o om nått år skulle det vara myyyyys med en liten till.
  *kram*

 2. Och folk tar för givet att man vill bli gravid igen, trots att man kanske haft en helvetesgraviditet, en helvetesförlossning, helvetetsförlossningsdepression och så vidare… och förstår inte att man kanske drar sig för det då. 🙁

  Kram!

 3. Ja det är konstigt… Jag har ett barn han är 8 år nu. Jag hinner med mitt jobb som egenföretagare och följa med på alla aktiviteter och ha hobby själv. Men vissa gör ju allt detta med flera barn. Men jag känner att alla är olika vad dom känner att dom klarar för att inte ha dåligt sammvete!!
  Hoppas din önskan slår in jallafall…
  Ha det gott
  Annette

 4. Då önskar jag att din önskan slår in! 🙂

  Konstigt egentligen att folk frågar vad som helst hur som helst faktiskt…

  Kramar

 5. Många förutsätter nog flera barn. Jag hade varit nöjd nu, med ett, om det inte var för att jag träffat någon som jag gärna får barn med, någon gång.

 6. Vet precis hur det är! Dock deklarerar jag tydligt till min omgivning att jag INTE vill ha fler barn. Men då möts man oftast av konstiga miner och att man är helknäpp som inte vill ha fler. Man SKA ju ha minst två barn, så är det.

 7. Det där är ganska vanligt har jag förstått – att folk bara tar för givet att man ska ha minst 2 barn. Själv vet jag ju inte ens om jag vill ha ETT barn! hahaha.

  Jag har en blogg nu. Det tog bara hundra år. Haha.

  Kram på dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.