Panik

Ensam hemma och det känns som mina nerver satts på test mer än en gång. Det började med att Milton som vanligt gick på pottan för att göra nummer två. När han suttit där ett tag och jag frågade om han var färdig, nickade han och när jag skulle torka honom såg det ut som om tarmarna var på väg ur baken på lillen. Jag fick verkligen panik, försökte ringa mannen som är ute ikväll men jag kunde inte slå hans nummer. När jag slagit fel nummer fyra gånger lindade jag in honom i en handduk (som låg närmast) och sprang med Miltons skrattandes in till mamma och pappa. Väl där var jag alldeles uppskakad och skulle visa hur Milton såg ut i baken och då var den helt normal igen. Kunde inte alls förklara vad som hänt, men efter att ha letat lite på nätet hittade jag en sida som beskrev analprolaps. Som bilden är på den sidan fast lite större, så såg Milton ut i baken. Scary!

Efter att Milton somnat, bestämde jag mig för att göra lite pommes. När jag efter halva tiden ska röra om i dem börjar brandlarmet tjuta. Springer ut i hallen för att upptäcka att larmet inte sitter där. Kommer sedan på att jag lagt det högst upp på en kökshylla. Tillbaka i köket får jag tag i larmet som fortfarande tjuter högt. Lyckas efter många om och men få ur batteriet så det tystnade. Jag är förvånad över att Milton inte vaknade av tjutet så högt som det lät.

Så, ikväll har varit allt annat än lugn och det känns som nerverna legat utanpå kroppen mer än en gång.

[tags]Barn, Sjuk[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

10 reaktioner på ”Panik”

 1. Men uha vad läskigt, jag förstår att du fick panik!

  Som tur är verkar det ju inte vara så farligt.

  Puss på er

 2. Å, stackars Milton, hoppas det inte gjorde ont – och att det inte händer igen. Kollar ni upp det eller avvaktar? Usch, man blir verkligen sjuk av oro…
  Kram vännen!

 3. Fy så läskigt med lilla rumpan!

  Vårt brandlarm går igång om man duschat och inte har dörren stängd, för dosan sitter nära badrumsdörren och känner av värmen, antar jag. Det har hänt några gånger och man flyger ju rakt upp… puh.

  Kram på er!

 4. Nämen usch ja, det förstår jag verkligen att du vart svettig över… visst är det typiskt att sådant ALLTID händer när man är ensam hemma… hoppas att du kan sova lugnt i natt iaf!! kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.