Mammas stora kille

Imorgon, 9 oktober blir mammas stora kille 2 år. Säger det ofta, men det är verkligen så, vart tar tiden vägen? Vi kommer inte fira så mycket imorgon utan slår ihop det med min födelsedag på lördag då släkt och vänner kommer hit på en bit mat och tårta.

Tänkte göra en liten kort sammanfattning av senaste tiden eftersom jag inte hunnit skriva så mycket. Sista dagarna i september åkte vi med jobbet på kryssning för att även genomföra en planeringsdag. Åkte med Siljas nya skepp Galaxy. Tycker inte det var så mycket speciellt med det. Jag och Skånetösen gav oss ut och letade efter dansgolvet utan framgång och gick då istället tillbaka till hytten där vi i bästa Karin Alvtegen anda läste varsin bok och somnade tidigt som några pensionärer. Vi var i alla fall relativt pigga under planeringsdagen dagen därpå till skillnad från andra som hittat dansgolvet och svängde runt till småtimmarna. Det var i alla fall roligt att komma iväg från kontoret ett dygn.
Inte lika roligt var att jag blev dålig i magen och detta har hållt i sig sedan dess och nu har jag välsignats med något så trevligt som hemorrojder. Jag hade det när jag var gravid och efter förlossningen, men såhär, nu…märks att jag håller på att bli gammal. Kändes lite smått pinsamt att behöva köpa salva på Apoteket och nu outar jag här på bloggen… haha… men mannen har gett mig pikar och undrat när jag skulle skriva om det eftersom jag skriver om allt annat. Sådär ja, jag har hemorrojder 😉

I helgen så påbörjade vi renoveringen av Miltons rum. Det blir lite av en present till honom, men vi är inte riktigt klara än. Vi har inte hunnit tapetsera ännu och det är lite svårt nu när mannen jobbar kväll och inte kommer hem förrän efter tio då jag ofta gått och lagt mig. Men på fredag kommer Miltons farmor och farfar hit så då kanske vi hinner göra klart det i helgen. Vore skönt att flytta tillbaka Miltons säng i hans rum, just nu sover han i vårt rum och det fungerar, är lite trångt men han vill alltid att jag ska ligga i sängen bredvid och vänta in att han somnar, gud nåde om jag försöker smyga iväg innan han somnat in riktigt.

Nä, nu ska jag snart gå och lägga mig så jag kommer upp och kan sjunga för sonen. Godnatt!

[tags]Barn, Födelsedag, Fest, Arbete, Foto, Hund[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

14 reaktioner på ”Mammas stora kille”

 1. Grattis till tvååriga sonen – tänk att han bott inne i dig hela nio månader 🙂 Grattis också till dig i förskott.. snart är vi trettio! Kanske lite i tidigaste laget för hemmorojder men vadå.. du är snygg ändå 🙂 KRAM!

 2. Grattis grattis Milton på din födelsedag!!
  Kul med nytt rum!

  Hoppas att du snart blir fri från eländet där bak!! Stackare:(

  Kram!

 3. Grattis Milton på födelsedagen! Är han verkligen två, tiden går alldeles för fort… Är det tantvarning på den kommentaren, eller…?!?!

  Hur som helst, hoppas Miltons födelsedag varit bra och att kalaset på lördag blir ännu bättre!

  Kramkram!

 4. Grattis på födelsedagen lilla Milton..Farmor o Farfar kommer med present på fredag.
  Puss på näsan lilla gullegryn.

  Hipp hipp hurra till mamma med i förskott..

 5. GRATTIS Milton på födelsedagen. Hoppas födelsedagsfirande blir lyckat.

  och grattis i förskott till mamma 🙂

  /Åsa

 6. GRATTIS Milton på 2-årsdagen! 😀

  Hemorrojder lät mindre roligt. Krya på dig, eller vad man ska säga. 🙂

  Söt bild på Nova!

  Kram på er alla

 7. Grattis Milton på din stora dag! Hoppas den blir full av överraskningar!

  Här ska vi också fira 2-åringen till helgen eftersom vi drar igång flytt på hans riktiga födelsedag!

  Ha de gött!

 8. GRATTIS på 2-årsdagen finaste lille Mille!!!!!!! Hipp hipp hulllaaaaa!!! hälsar Simon

  Aouch, på det där som börjar med h. Hoppas salvan snart hjälper.

  Kram

 9. Ett jättestort Grattis på födelsedagen
  till vår elskling Milton.

  PS – vem tror du infört att ligga bredvid hans säng och vänta på att han ska somna? DS

 10. hahaha ja det är härligt hur du bjuder på dig själv iaf! men vad är det för pensionärsfasoner med att gå o lägga sig när man är på partybåt?! Hmm vad har hänt med mina partypinglor? Ni får nog ta er ner hit och svänga loss nån helg;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.