Barnrum

Det börjar likna något i Miltons rum. Idag kom äntligen tapeten upp. Nu saknas det bara lister, möbler och det som ska upp på väggarna.

Jag är nöjd med tapeten, den blev snygg, lagom med två våder och passar ypperligt samman med den tänkta garderoben. I födelsedagspresent fick Milton Djungelns ABC från Isaform, så den ska vi rama in i en vit ram och hitta en bra plats för i rummet. Har även beställt Zoofickan som jag tänkte kommer passa i rummet. I två-års present fick Milton även en cykel (ungefär som den på bilden), duplo, böcker, kläder och pengar.

Mina presenter bestod av pengar, kläder, hårprodukter från Matrix, choklad och troligtvis en lyxig spa-resa till Tallinn men det får vi se längre fram när den blir av. Inga barn den här gången, får väl skicka iväg en önskelista till tomten också eftersom ryktet går att tomten är far till alla barn.

[tags]Barn, Barnrum, Inredning, Födelsedag[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

6 reaktioner på ”Barnrum”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.