Roy igen

Tänkte bara uppdatera insatta om läget med Roy. Han håller på att ta sitt pick och pack och lämna mig. Han tyckte jag var alldeles för full med skit helt enkelt. Jag kommer inte sakna honom det minsta. Han var verkligen som en sådan böld som satt sig på fel ställe. Irriterande och ivägen. Hej då Roy!

Och för er som undrade, Roy som i hemoroyder 😉

[tags]Hemorrojder[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

4 reaktioner på ”Roy igen”

  1. hahaha underbart! …första gången jag kikar in hos dig, så först trodde jag att det var mannen i ditt liv 😉 .. det hade ju vart mindre kul

  2. Hahaha, känner mig lite lätt lurad, trodde det var en äldre man typ författare, artist eller annat som du fastnat för! Där ser man…

    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.