Film

I veckan var vi och såg Patrik 1,5. Jag tycker den var helt okej, lite smårolig och mysig men jag ska ärligt säga att jag tycker det var lite svårt med kärleksscenerna mellan killarna. Jag har verkligen inget emot att tjejer faller för tjejer eller killar för killar, men jag tycker inte det är vackert med två killar som hånglar. För mig känns det faktiskt lite avigt. Kanske att det känns avigt för att jag tycker Torkel är så snygg och händig.

Är det fler som sett filmen och känt något liknande?

Idag har Milton varit på gymnastik med pappa sin. Han tyckte det var roligt och kommer fortsätta gå på detta varje lördag. Roligt att de har någon aktivitet tillsammans. Ska också följa med någon gång tänkte jag så jag får se lite mer vad de gör och hur Milton agerar.

[tags]Bio, Homosexuella, Barn, Gymnastik[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Film”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.