En till

Min tant har varit som en klocka, punktlig varje månad så jag blev lite fundersam när den två dagar efter utsatt datum ännu inte dykt upp. När jag sedan tänkte tillbaka på hur min kropp reagerat när jag blev gravid med Milton kände jag att det är nog läge för att införskaffa ett graviditetstest. Kissade lite sporadiskt på stickan och väntade någon minut. Ett streck, två streck… *funderar*…vänta nu lite… två streck, vad stod det i instruktionsmanualen. Betydde inte det gravid. Va, är jag gravid. Men hur har det gått till?
Ja, jag vet ju att graviditet kan inträffa när man och kvinna joxar runt lite i sängen men vi har ju inte ens varit i närheten av ägglossningen. Det är som mannen sagt, jag blir gravid bara han tittar på mig.

Nu har jag längtat och önskat efter ett andra barn en bra stund så om allt nu går vägen, får vi utökning mitt i sommaren.

[tags]Gravid, Barn[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”En till”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.