November

November är verkligen en tråkig månad. De senaste dagarna har det varit med livet som insats när jag cyklat till jobbet. Vägarna har delvis varit väldigt spåriga, isiga och rent av livsfarliga. Så mycket för att främja att folk är miljövänliga och väljer cykeln istället för bilen.
November är i alla fall en tråkig månad, för det är så grått och rått. Jag fryser hela tiden ända in i märgen. Jag blir verkligen inte varm. Skulle inte ha någon mot en varm man som värmde mig, men nu jobbar han kväll och kommer hem först när jag somnat.

Imorgon ska jag återigen på KBT utbildning. Det ska då handla om motiverande samtal och det har jag redan gått en utbildning i så förhoppningsvis blir det mest repetition så att det ska sitta ännu bättre.

Nähä, idag blir det inte roligare än så här, men den som väntar på något gott.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

10 reaktioner på ”November”

 1. Ja, nä, november är inte mycket att hänga i granen! Jag tycker vi skippar den till nästa år;)

  Här i stockholm är den inte ens grå… Bara brun:(

 2. Vilka ögon han har, er fina prins! ? Jag håller med om att halkiga, spåriga vägar är hemska, särskilt om man cyklar! Här har vi haft jättehalkigt idag (förutom på saltade europavägen) men jag har bara kört bil. Vi har suverän väg de knappa 2 milen hem från stan; saltat (iofs inte bra för bilen), älgstängsel och vajerräcken.

 3. Jag tycker du har hur fint som helst hä rinnte. Vill så gärna mig att använda wordpress men är för lat. Stora kramen

 4. Visst är november en grå månad, en transportsträcka som man väntar ska ta slut. Kan inte annat än nicka igenkännande om cyklandet. Livsfarligt!

 5. November går att leva med, snart så är det december och då kan man tända stjärnor och slingor och livet blir ljusare och sedan allt gott man kommer äta och alla godingar man får träffa. Nä, värre är det i februari/mars när vintern känns oändlig, man är blek, skygg och bländad av den lågt stående solen. Våren är ännu långt bort och på marken varvas isgatan med modden. HU!

 6. Det går ju an när det är sol men de flesta dagar är det ju bara grått grått grått. Och kallt! Våren känns outhärdligt långt borta. Fast julen är ju mysig. Vi får se fram emot den…
  Vilket fint kort! 🙂

 7. JAg vet inte vad som hänt sen du bytte tema men hela din sida ser helt kajko ut för mig. Allting liksom kopierar sig och smetas ut… Denna kommentar skriver jag mer eller mindre i blindo eftersom jag knappt ser vad jag skriver.

  Är det bara jag som har problem?

 8. KBT och motiverande samtal är ju så intressant! Jag ska själv gå en två-dagars-kurs i MI nästa vecka för Barbro Holm Ivarsson. Det ska bli så roligt och inspirerande!

  Ha en skön helg!

 9. Nä november är inte kul. Uppe hos dig är det kallt på riktigt och här nere hos mig är det 9 grader men BLÅSER isbitar! Jag fryser oxå ända in i märgen. Brrrr….
  Vilken fin bild på Milton!
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.