Illa

Som ett brev med posten kom idag illamåendet. Går in i vecka sju nu i helgen och det var runt samma tidpunkt som jag blev illamående med Milton. Så nu är väl mest känslan av att tio veckors helvete börjar, med en stor skillnad att jag nu vet vad det finns för hjälp att få.

Har förresten ringt och beställt tid till barnmorskan. Önskade att jag skulle få den barnmorska vi hade sist varpå receptionisten frågar om jag har problem med droger. Tydligen så arbetade hon mest med gravida som haft drogproblematik i bakgrunden. Vi kommer dock att få träffa en annan barnmorska som jag hört ska vara bra.

Inskrivningen är redan i början av december. Trodde vi skulle få vänta till januari.

[tags]Gravid, Barnmorska, Illamående[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Illa”

  1. Så du får inte MBs denna gång? Jag hade också tänkt be om att få henne nån gång i framtiden. Då får du berätta för mig om din nya är lika bra som M och i så fall tipsa eller avråda. 😉
    Kramar!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.