Illamående

För en vecka sedan slog illamåendet till och nu har jag varje morgon besökt porslingsguden i mindre angenäma besök. För att mota Olle i grind har jag kommit på att ett kontinuerligt intag av mat under dagen håller illamåendet under kontroll dock kan denna matfacination gå lite överdrift när jag vid fem-sex tiden äter middag med sonen och efter han gått och lagt sig tar ytterligare två tallrikar mat. Hur var det nu, äta för två, bokstavligen eller?

Lyckligtvis kan jag väl säga att sötsuget är som bortblåst. Blir jag sugen på något så är det allra bästa sallad frukt eller potatis. Potatis var något som jag minns att jag gärna åt under graviditeten med Milton också.

Förresten måste jag jag ge sjukvården en liten eloge för när jag ringde häromdagen och bad att få Lergigan Comp utskrivet mot illamåendet meddelade de att de skickar recept till Apoteket som jag kan hämta ut. Snabbt och enkelt.

Annars kan jag väl säga att min mage är tusen gånger större redan. Idag, i vecka 7 (!!!) ser jag ut som jag gjorde med Milton i vecka 14. Vart ska detta sluta? Dock är det kanske inte så konstigt att den putar ut med all mat jag sätter i mig och bristen på magmuskler att hålla den inne.

[tags]Gravid, Illamående[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Illamående”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.