Tack

Tack för alla grattishälsningar. Jag har nu publicerat några inlägg om graviditeten som jag skrev privat först. Dessa går att läsa här. Kommer inte ha någon speciell gravidblogg denna gången. Sen är det ju fortfarande tidigt så vad som helst kan ju hända men jag kommer ihåg att illamående var ett gott tecken och det håller ju fortfarande i sig. Nu tycker jag dock att det hänger över mig mer under hela dagen. Minns inte att det var så med Milton.

Fick en fråga om tröjan som jag hade på mig. Den är inköpt från stylishmom.se som har många läckra och roliga kläder för gravida.

[tags]Gravid, Illamående, Kläder[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

9 reaktioner på ”Tack”

 1. Åh stort GRATTIS till plutten i magen! Hade tills nyligen ett pyre på väg och Alicia skulle få bli storasyster men livet ville annorlunda.

  Håller tummarna för att ditt illamående går över snabbt denna gång och att du får en fin graviditet.

  Kram Michaela

 2. Ah, du hade inte publicerat det där inlägget nedan.. phu.. trodde jag blivit helt förvirrad eller nåt. Jag har ju redan gratulerat dig men gratulerar dig gääääääärna igen 🙂 Jag gjorde också ett gravtest igår (min man tenderar också att göra mig gravid bara han tittar på mig) men förhoppningsvis visar det rätt när det visar negativt. Än är jag inte redo..

 3. Stort grattis! Vad roligt med en till bebis i familjen, har läst här hos dig av och till fast varit ofantligt dålig på att kommentera något 🙂 men nu var det minsann dags att heja till!!

  Vi fick nyligen tillökning i vår familj av en liten Elliott som nu är 7 veckor. Det är supermysigt.

  Hoppas illamåendet blir mildare för dig den här gången,
  kram anna

 4. Men åååååååå…..GRATTIS!!!!!!!!! 😀

  Vad himlans kul. Ja illamående är ett gott tecken, fråga mig… 😉

  Grattis igen och klapp på magen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.