Bönor

Igår lagade mannen mat, en korvgryta med bönor. Den var väldigt god men några timmar senare låg jag nästan dubbelvikt av smärta. Det gjorde så ont i magen och eftersom jag dessutom mådde illa var det ett rent under att jag inte spydde. Förstod rätt snart att det var bönorna som var boven i dramat för när jag stod i dörröppningen och skulle ropa in Nova lade jag av världens brakskit och mannen undrade lite försynt varför jag inte vände ut rumpan istället för huvudet.

Idag har magknipet trappats av men gör fortfarande likförbaskat ont när det emellanåt återvänder och jag önskar att jag kunde gått på jobbet i mysbyxor hela dagen.

Inga mer bönor för mig i alla fall.

[tags]Graviditet, Magont, Bönor[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

8 reaktioner på ”Bönor”

  1. Jag skrattar på mig när jag läser inlägget! Visst är det tråkigt att du har ont i magen, men du bjuder på dig själv på ett så underbart sätt. Tack för det! 🙂

  2. Jag tror att jag har blivit immun mot att bli dålig i magen av bönor. 😉 Iaf förut när jag åt det ofta, nu har det ju inte blivit på några månader (förutom nån tsk på sjukhuset). Gravidmagen gör kanske sitt till också, iaf blev jag superkass i kistan där i början. *S*

  3. Hej på dig.
    Ler igenkännande åt bönorna. Inte bra för någon kan jag tänka mig. Grattis igen till det som komma ska. Tänk att Milton ska bli storebror.
    Många kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.