Piggelin

Idag var nog första dagen på kanske en månad som jag inte spytt på morgonen. Har visserligen haft kvälvningar några gånger men bara jag lyckas stoppa i mig något så har jag klarat dagen rätt så bra än så länge.

I förrgår blev jag enormt sugen på piggelin, så igår köpte mannen hem ett paket och gisses så gott det är. Det är väl piggelin tillsammans med potatis som utgör mina största cravings för närvarande. I veckan har vi nog ätit potatis i någon form varje dag. Är det inte potatismos så är det vanlig potatis, potatis och purjolökssoppa och igår gjorde jag potatis i ugn.

I fredags fick jag gå hem någon timme tidigare från jobbet eftersom jag mådde så dåligt. Hade drabbats av migrän och blev liggandes hela kvällen mellan spyattackerna. Just nu är jag verkligen trött på att spy så att jag klarat mig än så länge idag känns otroligt skönt. Vore skönt om det kunde vända nu så jag kan vara lite normal ett tag.

Milton är helt på det klara med att det är en bebis i mammas mage. Frågar vi honom vad mamma har i magen svarar han -Bebis. När vi sedan frågar om han vill ha en lillasyster eller lillebror varierar det från gång till gång. Mannen tror vi får en tjej denna gången och jag tror det blir en kille. Vi kommer inte ta reda på det innan utan den överraskningen får vi veta i juli.

[tags]Graviditet, Illamående, Cravings, Migrän[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

7 reaktioner på ”Piggelin”

  1. Piggeliiin! Feeed mee! Mitt Piggelinlager börjar snart ta slut i frysen. Katastrof! 😛
    Usch vad jobbigt med migränen. Min blev värre när jag blev gravid. Roligare kan man ha… 🙁
    KramKram!

  2. Skönt att du fått må lite bättre idag. Hoppas det håller i sig! Visst tog ni reda på könet med Milton? Varför inte denna gången?
    Kram!

  3. Hej! Hittade hit via FL – vilken fin/intressant hemsida du har! Bor också i Gävle… och har också gjort KUB. Hoppas du får må lite bättre under din fortsatta graviditet. Lycka till

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.