Grinolle

Nu sitter jag här som jordens grinolle och kan inte sluta gråta. Det är så fysiskt och psykiskt jobbigt att vara konstant illamående och kräkas varje dag. Nu har jag dessutom så ont i mina skadade revben att jag har svårt att andas, gå, klä på mig, ja, göra något över huvudtaget. Därför gråter jag, inte för att det hjälper men för att jag tycker så synd om mig själv som ska må så dåligt och sen får jag dåligt samvete över att jag klagar, för jag borde vara tacksam som kan bli gravid och väntar ännu ett efterlängtat barn och för att jag har livet i behåll. Jag hoppas såklart att det kommer goda tider men när man befinner sig i allt så känns det lite hopplöst, som om det inte har något slut.

[tags]Sjuk, Graviditet[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

16 reaktioner på ”Grinolle”

 1. usch din stackare som mår så pyton blej… Man har sina upp och nedgångar. Hoppas det börja kännas ljusare snart, jag kom ihåg att jag var nog rätt upp och ned ända tills det började våras och man fick lite annat att tänka på samt att det började kännas som det näramde sig juli… Stor kram och Tack för det underbara julkortet.. jag har tyvärr inte fått iväg ett enda iår.. har varit lite väl mycket här…

  Kram kram

 2. Hej!
  Hoppas du mår bättre snart! Vill önska dig och din fina familj GOD JUL och samtidigt tacka för det fina kortet jag fick i lådan! 🙂 Jag skäms lite för jag har varit dålig med julkort i år… Men TACK för att du tänkte på oss!!

  Många kramar

 3. Kära vännen!
  Lider så md dig och ditt illamående, det tar ju udden av graviditeten. Finns det ingenting man kan få mot detta?
  Hoppas verkligen att vänder snart så du kan njuta av din fina (tjej?)-mage 😉

  Passar på så här dagen innan med att önska dig en riktigt GOD JUL!

  Kram

 4. Ja du.. Grinollar är vi allihopa!! Är det inte det ena så är det det andra.. eller hur man brukar säga. Förstår inte hur jobbig graviditet du har, men jag förstår hur det känns att bara gråta.

  Kram.

 5. Men du.. det är helt okej. Ibland tar det liksom stopp, det måste ut någonstans. Och då är det förbannat skönt att gråta..

  Vilket fantastiskt fint julkort! TACK!

 6. Saker får vara pest och man måste inte känna sig så jävla förmånlig bara för att man är gravid. Man kan väl inte jämföra sig med alla och mäta om lycka är att kunna bli gravid eller om det är att kunna gå eller om det är att kunna tala eller se eller ha råd med ditten och datten. Jämför bara med dig, hur du mår du, hur du vill må, hur du mår när du mår bättre och hur det känns.

 7. Hej på dig! Måste inleda med att såklart säga GRATTIS!! :o)

  Tyvärr har jag inga uppmuntrande ord när det gäller graviditeter för tillfället. Jag ska föda typ vilken dag som helst och gråter några gånger i veckan. Är så fruktansvärt trött på att känna mig trött – i kropp och därför i knopp. Kan inte sova om nätterna och jag kan inte röra mig som jag vill pga. ischias. Känns dessutom som att det går ut över lille Elias. Orkar ju ingenting…

  Hoppas att min ”lille” vill titta ut innan julafton, men jag lär väl inte föda förrän i februari :o)

  Kram och GOD JUL!

 8. Tror alla gravida känner igen sig. En period grinade jag HELT UTAN ANLEDNING varje dag…! Kommer ihåg att jag satt vid matbordet och åt och bara började storgrina en gång, t ex.

  Både hormoner och illamående för dig – grina på ett tag! Det blir bättre 🙂

 9. Ibland mår man pissdåligt trots att man har miraklet i magen och att man klagar betyder inte att man inte är tacksam och glad för att h-n bor därinne. Man måste få gråta och tycka synd om sig själv. Det där låter inte kul. Hoppas att du får må bättre snart!
  Kram!

 10. Hej Annah! Hittade till slut hit och har nu läst ikapp lite 😉 Tråkigt att du ska må så dåligt, hoppas du blir bättre snart! Själv har jag äntligen kommit ifrån illamåendet, väldigt skönt. 😉 Ta hand om dig och hälsa resten av familjen.

  K/ Elin

 11. Jamen det är ju inte så konstigt att du är ledsen gumsan. Det tär oerhört att må pyton hela tiden, till slut orkar man ju inte.
  Kram!

 12. Man får tycka synd om sig själv ibland. Om man gråter lite brukar det ju kännas bättre också. 😉
  Tack för fina kortet!
  Kramar!

 13. Åh här är en till som grinar emellanåt. Men det är okej. Vi måste bara pysa ut lite…för inte kan det ligga kvar inne hos bäbis och gro. Nä ut med det bara.
  PS. Riktigt så ”hurtig” låter jag ju inte när jag själv gråter 😉 Men jag vet när jag inte gråter att det är rätt så gråt på.

  Bamsekramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.