Geting

Idag när jag skulle göra iordning middagen fann jag en geting i blomkålen. Det visade sig att den levde också. Eftersom jag fått ett macroobjektiv av tomten testade jag att fyra av några bilder. På bilderna är den dock inte riktigt helt vid liv.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

8 reaktioner på ”Geting”

 1. Goda recept! Men vi funderar lite på hummer oxå – blev sugna på det idag. En halva till förrätt? Är hemma imorrn så jag har tid att googla recept 😉 Förresten – ska kolla upp en skaldjurscocktail vi fick i Järvsö på nyår för några år sedan. Supergott!

 2. Väldigt vacker bild, otroligt fina färger?
  Vad har du för kamera numera och vilket objektiv fick du?

  God fortsättning!
  Kram

 3. Men fy vad läskig den såg ut – och är för mig som inte tål sticken. Är det en vanlig geting? Hua…
  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.