Hundägare!

Var precis ute på en kvällsrunda med Nova och Milton. När vi kommer tillbaka till området vi bor i kommer en okopplad hund utfallande mot Nova. Samma ägare med hundar har tidigare skrämt Nova (när de varit okopplade så hon slet sig och sprang iväg, en granne hittade henne senare sittandes mitt på vägen, tackar gud att det inte kom någon bil). I alla fall så sparkade jag mot hunden men utan att träffa den. Brukar oftast räcka med en liten kick i riktning mot hunden för att den ska springa till sin ägare. Ägaren i sin tur blev dock skogstokig och svor högt och skrek till mig att komma tillbaka, man sparkar inte på hundar. Jag svarade argt att han i sådana fall skulle se till att hålla den kopplad framöver. Är så arg så jag kokar. Hur sjutton kan han bli arg som inte har koll på sin hund när jag har min hund kopplad samt ett barn i vagn!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

11 reaktioner på ”Hundägare!”

 1. Jösses vad trångt. Precis sådär låg F på ultraljudsbilden från v 19. Om jag låg sådär så förklarar det ju min klaustrofobi 😉
  Mår du bättre nu? Hoppas det.
  Kramar och TUSEN tack för det fina julkortet!

 2. Vilken idiot.!En del ska inte ha hundar.Har man sin hund lös ska man förutsättningsvis ha 100% koll på den. Du har gjort en assnygg layout! jag är avis. Kram

 3. Igen – den där hunden! Fattar inte att folk inte kan hålla vilda hundar kopplade! Blev påhoppad av en bullterrier i Boulognern i somras. Jag blev lite upprörd och bad killen som hade hunden att ”hålla koll på sin hund” – då blev han jättearg och gafflade om att hundar inte är farliga för människor!
  (Nehe, vad bra! Jag känner väl inte den där galna lilla skithunden?!?)

 4. Men ååååh grrr, tyckte alltid man blev arg på andra hundägare när jag hade hund själv för då insåg man alla saker som de inte gjorde…plocka upp bajs efter sig… koppla hundarna när man möter andra….osv osv…

  Ja vissa förstår man inte hur de fungerar

  /Åsa

 5. Nej fy hundan rent ut sagt för sådana hundägare. Ibland önskar man nästan att det skulle finnas ett hundkörkort eller nåt i den stilen! Skönt att ni inte blev skadade.

 6. det finns ju tyvärr en hel del idioter som äger hund som verkligen inte bör vara i närheten av hundar… du har rätt, han fel. Men visst blir man tokig!!!

 7. Blir så arg att jag nästan kokar över…. Om hundägaren hade haft en uns av sunt bondförnuft hade han bett dig om ursäkt för sin hunds beteende. Och dessutom hållt den kopplad.
  Men tydligen existerade varken det ena eller andra hos denna hundägare…
  Mycket bra agerande från din sida..stå på dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.