Vad händer?

Jo, jag lever. Med ständig huvudvärk dock. Träffar just nu en sjukgymnast som ger mig övningar att göra. Hoppas att det hjälper, än har jag tyvärr inte märkt någon skillnad, men det tar kanske ett tag innan det sker någon förbättring.
Magen mår nog bra. Har inte blivit så mycket större. När jag vägde mig igår hade jag bara gått upp ett kilo sedan inskrivningen i början av december. Får väl vara rätt okej för att vara i vecka 17. Har inte varit på ultraljud än utan ska dit 10 februari, tror jag kommer vara i vecka 20, tänk, redan halvtid!

Såg just på nyheterna om mannen som knivhuggit barn på ett dagis i Belgien. Blir så berörd, samtidigt så har massvis med barn mördats i Gaza men känslorna hamnar inte utanpå på samma sätt. Varför är det så? Är det för att vi kan identifiera oss mer med ett land som Belgien eller har vi blivit mättad på bilder från Gaza. Eller jag kanske är ensam om att känna så?

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Vad händer?”

  1. Usch vad jobbigt med din huvudvärk… Hoppas att den försvinner för dig liksom den gjorde för mig! Har du haft migrän även innan grav?

  2. Jag gråter varje gång jag läser om barnen i Gaza och vad de utsätts för. Jag tänker på att jag är tacksam över att bo i Sverige och att Zion slipper uppleva något liknande. De barnen utsätts för detta våld av vuxna friska (sägs det) människor. Barnen i Belgien utsattes för något fruktansvärt av en sjuk människa som inte var kapabel att förstå vad han gjorde. Jag tycker att det är värre när fullt friska vuxna utsätter barn för våld.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.