Efterlysning

Var på IKEA idag för att handla säng till Milton. IKEA är stort för efter diverse missförstånd fick jag göra en efterlysning på man och barn så de kom tillrätta igen.

Milton somnade för ungefär en timme sedan i sin nya säng. Har ramlat ur en gång, så det är nog tur att vi lagt en madrass nedanför. Undra hur lång tid det kommer ta för honom att vänja sig vid att han nu inte är instängd i sängen? Vet själv att jag gjorde ramlade ur sängen lite då och då när jag var liten.

Sen måste jag ju skicka ett jättegrattis till Jennie och Tommy som utökade sin familj med en liten tös idag!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Efterlysning”

  1. *ler* Olle 10 år, ramlar ur sin säng och vi har buffat upp sidan på madrassen för att det inte ska bli för ofta. :s Han hade en loftsäng i ett par år vilket var bra eftersom de har staket…men jag hoppas han vänjer sig. 😀
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.