Sjätte bilden

Jag har blivit utmanad av Frida.

  • -Gå in i mappen Mina bilder
  • -Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen.
  • -Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den
  • -Utmana sex andra personer och länka till dem, samt tala om att de är utmanade.

Bilden är från mitt ID kort som jag hade i lumpen. Jag är väl en av få som faktiskt ler på min lumpenID. När vi skulle ta bilden var vi precis nyinryckta och jag hade fått en alldeles för stor jacka. Mitt i sommaren var det också och tokvarmt och befälen tvingade oss att ändå ha på oss jackorna. 18 år, ung och oerfaren men vilken underbar erfarenhet det gett.

Jag utmanar: Josefina, Cecilia, Cecilia, Susanne, Åsa och Sara

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Sjätte bilden”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.