Namn

Nu är det ju ingen brådska än på ett tag. Har ju cirka 20 veckor kvar tills vi får träffa kickboxaren i magen men nog funderar jag på namn redan nu. Har dock svårt att hitta ett pojknamn som mannen också gillar. Själv är jag inte så mycket för 20-30 tals namnen som kommer åter och jag har heller inte fallit för så många namn på 100 topplistan.

Vad gillar ni för pojknamn?

Själv tycker jag om Rasmus och Dexter. Fast Dexter förknippas just nu kanske mest med en kille som gillar att dela på saker och blod. Sen har vi ju den lilla tanken att namnet ska passa ihop med storebrors och med det sagt inte nödvändigtvis att det behöver börja på samma bokstav.

Mannen kommer med förslag som Rocco, Dollar och Calculus. Hmmmm, tur våra barn har en mamma också kanske 😉

[tags]Barn, Namn[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

9 reaktioner på ”Namn”

 1. Manne , Melvin, Maxmilan, Manuel,
  är fina namn.
  Hur är det med flicknamn?
  Har ni färdigt där el vet ni vad det blir?
  Kramis Lie

 2. Men det kan ju vara en tjej 🙂 har ni inga tjejnamn på g? Jag gillar Melvin, Elliot, Simon, Lucas, Alvin och Emanuel. Så klart gillar jag Sebastian och Alexander som min killar heter.

 3. Jag har egentligen bestämt namn sedan länge men jag ligger lite lågt eftersom sambon måste tro att det är han som bestämt det. Jag manipulerar. 😛
  Rasmus och Dexter är ju jättefina namn. 🙂
  Kram!

 4. Jättesvårt att välja namn! Vi satt och gick igenom allt vi kunde komma på igenom hela alfabetet när lille Kasper var född och vi var på BB. De där namnen vi hade på förslagslistan passade inte alls tyckte vi. Ni får kanske hoppas på att bebben kommer ut med namnlapp :-).

 5. Oj välja namn…. Dit har jag inte kommit än, och det kommer dröja några år till skulle jag tro. Men svårt kan jag tänka mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.