Händer

Jag behöver hjälp. Mina händer är torra som fnöske och det är så obehagligt att ta i tyg. Behöver någon bra handkräm och undrar nu om ni har tips på något som inte luktar illa och dessutom inte får händerna att kännas kladdiga. Ogillar verkligen handkrämer som gör att händerna blir alldeles kladdiga. Då går jag och tvättar dem igen med resultatet att jag blir ännu torrare.

Ska även tillägga från gårdagens inlägg att vi inte vet vad som gömmer sig i magen men jag har en känsla av att det är en kille och pojknamn är svårast. Flicknamn har jag flera alternativ som jag tror även mannen tycker är bra.

[tags]Händer, Handkräm, Namn, Barn[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

15 reaktioner på ”Händer”

 1. FACE handkräm Healing Hands är suverän. Doftar svagt som såna där våtservetter man får på restauranger, lite citronigt. Och så är den väldigt dryg o absorberas mkt snabbt : )

 2. Är in här och kikar ibland, vet inte riktigt hur jag hittade hit men gillar din blogg! Tänkte göra kommentar-premiär nu också.. 🙂

  Här används ingen handkräm utan jag använder Natusan Baby Oil Gel när jag kommer ihåg det. Den ska man ha på medan huden är fuktig och så torka med handduk efteråt. Jag har försökt använda krämer tidigare men när jag upptäckte att händerna alltid blev mjuka och fina efter att jag badat min dotter så blev valet enkelt..

 3. Jag ääälskar Acos vanliga handkräm, svag god doft, går snabbt in och fungerar bra för mig 🙂

  Kram och ha en bra dag /Åsa

 4. Den enda krämen som verkligen gör mina händer mindre torra, och inte bara fuktiga för stunden är locobase från apoteket. Dock tar det några minuter innan den gått in i huden ordentligt, men händerna mår sååå bra av den!

 5. Hela händerna smörjer jag in med Atrix men om små läbbiga nagelbandssår och annat smörjer jag med Elizabeth Ardens Eight hour cream. Dyr men fantastisk!
  Kram

 6. Handkräm…hmm.. har ett par från Oriflame som jag gillar.. ngt. med nail heter de.. den ena luktar gott den andra är luktlös 🙂
  kika in i min blogg.. supertävling har jag länkat till för barnkläder 🙂 1000 kr kan man vinna!

 7. Jag köpte en handkräm på MAXI för ett tag sedan. Den var faktiskt både tokbillig och bra. Den hette ”Miramar” och är en vit tub med lite rosa på.

 8. Om du inte vill bli beroende av världens bästa handkräm så läs inte mer, men L’Occitane har en Dry Skin Hand Cream med Shea Butter som är magisk. Har också otrolig fobi för att ta i tyg med torra händer (mår fysiskt illa bara av tanken). Vet inte var du kan hitta den i Gävle, jag kan köpa åt dig och skicka om du inte hittar och har fastnat för mitt otroligt säljande tips (nej, jag jobbar inte för L’Occitane) 🙂

 9. jag brukar smörja med helosansalva innan läggdax, när jag vaknar är händerna lika mjuka som olivias 🙂 ( nästan)

 10. Apotekets handcream med canola oil och Q10 är super! Men den luktar lite, mig stör det inte men min sambo är inte ett fan av lukten.

 11. Glömde skriva att de flesta vi har inne på kejsarsnitt säger som du, att pojknamn är svårast att komma på. Själv tycker jag Gustav och Viktor är fina, men de kanske är lite för vanliga 🙂

 12. Jag har psoriasis på händerna och är också snustorr och känner igen det där med tyg. Har provat det mesta i handkrämsväg och tycker nog ändå att Decubal kräm är bäst. Luktar inte toppen men är otroligt bra. Du ska undvika att smörja handflatorna och insidan av fingrarna/mellan fingrarna. Det gör att man lätt känner sig flottig och då tvättar bort krämen. Klicka lite på ena handryggen och gnid sedan dem mot varandra. Har du självsprickor i huden ska du undvika alla krämer med karbamid eftersom de svider som bara den. Lycka till!

 13. Jag använder en från The Bodyshop; Africa Spa Hand Foot Butter pris 229 kr. Lite dyrt kan tyckas. Men jag har haft min burk nu i snart 1 år. Så den är väldigt dryg och jag tycker det är perfekt med handkräm i burk. Man slipper kletet på tuben och eftersom man bara tar en liten plutt klick, så blir det inte att man tar för mycket kräm.

  // Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.