Halv åtta

TV
Fler som följer halv åtta hos mig på fyran? Gillar verkligen detta matprogram och Helge Skoog har så bra kommentarer. Klart sevärt om någon inte sett det tidigare.

Miljö
Helgen som var tyckte jag det var dags att tömma vår lilla återvinningsstation på altanen på det riktiga återvinningsstället. Under vintern har vi visst lyckats samla på oss en del saker.

Returen

Nu är det i alla fall bortforslat och vi kan börja fylla altanen igen. Så ni behöver inte oroa er för att vår hall ser sådär belamrad ut.

Bebis
Nu har jag förresten gått halvtid och bebisen börjar även göra sig synlig på utsidan. Alltså, buffarna känns om man håller handen på magen, fast det kan ju ta sin lilla tid innan den sparkar.
Mannen har förresten kommit med nya namnförslag. Ron som killnamn och igår utbrast han ”Leia” varpå jag lite frågande undrar vad han sagt och i vilket sammanhang, mannen upprepar ”Leia” och jag kontrar med Luke. Leia var visst ett nytt namnförslag från mannen. Luke var inte ett namnförslag från min sida.

Fikadiskussion
Idag undrade en kollega appropå att vi diskuterade detta med att killar sitter så länge på toaletten och gör nummer två om de som läser/löser korsord eller liknande på toaletten gör detta under själva aktiva fasen eller om de sitter kvar och njuter efteråt. För många killar kan verkligen sitta länge på toaletten. Så skönt är det väl inte?

Sitter länge

Vi har själva en liten kille som gärna sitter länge och gärna sitter och läser en bok.

[tags]Gravid, Vardagsliv, Toalettvanor[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

4 reaktioner på ”Halv åtta”

 1. Så har jag visst hittat till din blogg igen. Längesen sist!
  Men visst är Helge GUD! Hans kommentarer är oslagbara.
  Grattis till ny bebis förresten. 🙂

 2. Härligt att rensa i röran! Man känner sig så duktig när man väl gjort det! Sen att det blir fint efteråt är ju inte heller fel…
  Hoppas ni får en trevlig helg! Kram!

 3. Ja kommentarerna är klart bäst i det programmet. 🙂
  Skönt att rensa i röran. Efteråt iallafall.
  Halvtid… det är fantastiskt vad tiden går fort, samtidigt som det går såå långsamt. Då har vi nyligen passerat varsin liten milstolpe. 😉
  Kraam!

 4. Hehe… ja det var nog välbehövligt med ett besök på återvinningscentralen… 😉

  Kanske dags för magbild snart då! 🙂

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.