Korvgubbe

Idag lagade jag tandooribakad lax till middag.

Tandooribakad lax

Sen är jag kass på att ta matbilder, men jättegott var det iaf. Milton tyckte det såg ut som korv med ris och såg lyrisk ut över maten men när vi då förklarade att det var lax ändrade han sig snabbt och sa att det tyckte han inte alls om. Vi räddade det hela med att säga att det faktiskt var korv och Milton åt aptitligt. Måtte han aldrig genomskåda oss.

När det kommer in nya saker i hemmet förklarar vi att vi köpt det, något Milton verkar tagit fasta på för han kommenterar ofta vem som köpt vad. Idag skulle jag bada med Milton efter maten. Milton konstaterar då att mamma inte har någon snopp som Milton men lugnar mig med att mamma kan ju köpa en snopp…

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

10 reaktioner på ”Korvgubbe”

 1. Haha,, vi kan ”lura” Alexander än.. Han tycker inte om korv… om den inte är köpt vid fotbollsplanen :-O då tycker han om den… så äter vi korv är det fotbollskorv… Detta fick jag viska till läraren i hans förskoleklass på morgonen då de hade utedag.. och ja.. där satt Alexaner och vägrade äta.. för korv tyckte han minsann inte om.. Oj så synd hade Alec sagt.. det är ju fotbollskorv.. Han åt två…. 😀

 2. Din mat låter alltid såååå himla god… Kan du inte dela med dig lite av recepten? Mums….

 3. Vad jättefin du är på bilderna. Jag håller med Milton om att Korv är gott.=)
  Killar är i tidig ålder måna om att rätt saker ska sitta på rätt plats 😉

  Kramar

 4. Hihi! Ja rent teoretiskt så skulle du ju kunna köpa en snopp. Allt kan köpas för pengar. 😛

  Korv, lax… same same. Hehe! Vad ni skojar med pojken… Lura i honom att korven är fisk. Jag tycker laxen… ehrm… KORVEN såg enormt god ut iallafall.

  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.