Dagsfärsk

Idag har jag passat på att byta gardiner i vardagsrummet. Tror vi haft de andra något år nu sedan de kom upp så det var nog på tiden att byta till ett par härliga vårgardiner med kallor på. Det är nog inte så svårt att gissa att jag gillar kallor när man kommer hem till oss. Vardagsrummet är fyllt med kallor i olika former. Hur ofta byter ni gardiner förresten? Egentligen kanske man ska byta vid varje ny årstid men då måste man ju ha så många uppsättningar gardiner och vart ska de förvaras? Ska bli roligt att se om mannen märker att jag bytt gardiner imorgon när han kommer hem.

På förmiddagen var vi ut och lekte en sväng. Tog lite bilder på Milton och med tanke på hur vit bakgrunden är kanske ni förstår att det ligger en hel del snö kvar här.

Fortfarande snölekar

Äh, kan ju lika gärna visa hur mycket snö vi har på vår lilla tomt.

Vart är gräsmattan?

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

10 reaktioner på ”Dagsfärsk”

 1. Oj vad mycket snö. Antar att Milton tycker det är skoj att leka i snön men jag vill ju ha vår…nuuuu

  Ha en trevlig kväll /Åsa

 2. Ojoj… jag vågar knappt erkänna det men våra vardagsrumsgardiner har hängt kvar sen vi flyttade in i huset för över 4 år sedan. Men jag kan villigt erkänna att jag är sjuuuukt trött på dem nu. Köksgardinerna bytte vi för någon månad sen och de hade också hängt sen vi flyttade in i huset. Det känns som om jag är lite extrem där… en gång om året är väl lagom annars? Eller kanske två. Men som sagt – vart ska man förvara alla gardiner under tiden liksom?

 3. Så söt kille och fint taget kort! Jag byter halvofta eftersom jag tröttnar så fort men bara i vardagsrummet och vårt sovrum…typ 3 ggr per år. Nu vill jag ha rena fönster innan vår-gardinerna kommer upp!
  Kram

 4. vad kul att du skriver lite oftare och med BILDER!! 🙂 me like

  här fick vi vinter i går IGEN så här är det oxå vitt.. suck.

  kram

 5. Oj vad mycket snö ni har kvar!

  Tja, har ingen aning om hur ofta jag byter gardiner men ofta blir det nog när jag ramlar på ett tyg jag blir förälskad i.

  Kram

 6. Vi har haft samma vita gardiner i alla rum, sen vi flyttade hit för 1½ år sedan, har inte riktigt ork att engagera mig mer med det. Men det är ju ett bra sätt att piffa upp rummet! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.