Snart snöfritt

Lite mindre snö nu

Äntligen börjar snön försvinna. I helgen har dock mannen haft fullt sjå med att kratta ut den och få den att smälta ännu fortfare. Nu är det nästan ingen snö alls kvar på framsidan som även är solsida där det smälter lite fortare. Sist jag visade bild från tomten hade vi aningens mer snö och jag trodde verkligen inte att den skulle försvinna så snabbt som den faktiskt gjort.

Annars har helgen och veckan med bara rusat iväg. Som vanligt kanske man ska säga. Har dock varit krasslig under veckan så orken att göra något har varit rätt låg. Igår var jag iväg en sväng och kollade tapeter eftersom vi planerar att göra iordning lite här hemma. Jag hittade en snygg tapet till hallen men mannen är av en annan åsikt. Hoppas jag kan övertyga honom om att den är fin. Tycker nämligen att den skulle passa perfekt i hallen.

Mitt i lunchen

Men nu är det dags att gå och sova om jag ska orka upp imorgon bitti. Nattinatti.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

4 reaktioner på ”Snart snöfritt”

  1. Hihi, kan riktigt se framför mig hur mannen gör en Madicken och hjälper våren på traven 🙂

    Kram

  2. Jättefin mössa!! Måste kolla bloggen! Och ja…hur gör man det där när man typ försöker telepatisera med sin man så att de tycker som en själv?! Speciellt i inredningssammanhang är det bra…
    Kram

  3. Precis så gör min man med så snart våren gläntar lite, då hackar han upp alla kvarvarande snö och krattar ut så den ska smälta fortare 🙂 Det har ju gått jättefort med snösmältningen hos er, härligt!

    Attans att de ska ha så svårt att föreställa sig det färdiga resultatet de där männen 😉 Hoppas du får honom på andra tankar ang tapeten du hittat!

  4. Visst är det härligt med vår! Här har vi haft underbart väder. I fredags sken solen och vi hade 15 grader varmt. Gick utan jacka på stan, uteserveringarna var fulla med folk och rabatterna var fulla med krokusar. Hoppas på att det fortsätter:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.