Ur barnamun

Milton håller på och lär sig namnen på olika färger. Igår frågade jag vilken färg jag har på håret. -Bajs svarade den lille klurifaxen.

Inatt blev jag akut magsjuk. Det som kom upp var lunchen som jag tidigare under dagen ätit på ett café i stan (Café Kanel för de som undrar och bor i stan). Det är tredje gången jag blir matförgiftad på något matställe i stan. Jag verkar ha lite otur med det där. Var alldeles matt imorse så jag valde att stanna hemma idag och kurera mig. Mår nu i alla fall mycket bättre och imorgon blir det jobb som vanligt.

Igår var det dags för besök hos barnmorskan igen. Hjärtljuden låg återigen på 144. Järnvärdet var lite lågt, så nu måste jag bli bättre på att äta dessa förbenade järntabletter. Har gått upp 6 kg i vikt, är nu i vecka 27.

[tags]Barn, Barnmorska, Magsjuk, Vikt[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Ur barnamun”

  1. Hehe, jo bajsbrunt kanske inte är just det adjektiv man vill beskriva sin hårfärg med 😉

    6 kg upp är ju ingenting. Ska bli intressant att se om 144=kille.

    HUA med matförgiftningen.

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.