Rund

Här har jag suttit och knåpat och haft mig varje gång jag vill ha runda hörn på en bild tills jag ikväll kom på att det kanske finns någon snäll själ som skapat en action på detta och jajamen (som Milton brukar säga), det fanns det. Här hittade jag en action om fler är intresserade av att med ett knapptryck få rundade hörn på bilderna.

En ekorre från Järvzoo

[tags]Photoshop, action, bildbehandling[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Rund”

  1. Åh ja jisses!! Utan action till att göra runda hörn hade jag suttit forvere vid datorn ;))) fast jag anv ett annat action som ger lite mer rundning.

    KRAM på dig!!

  2. Är sonen i kiss&bajsåldern. melker som är dryga 2 år har haft det ett tag.Nu har det börjat ebba ut lite grann.Roligt att få se så mycket bilder hos dig.
    Vi var till rullis för en vecka sedan och kom fram till affären med bil Sen sa snön ifrån 🙂
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.