Cykelpremiär

För två veckor sedan var det cykelpremiär med Miltons träcykel utan trampor. Tanken med cykeln är att Milton gör fart med fötterna och tränar balansen och allteftersom behöver han inte ha i fötterna i marken lika mycket. Bara på några få gånger har han fått upp farten rätt bra och ibland kan han sitta på cykeln och träna balans.

Cykelpremiär ute

Miltons cykel heter Early Rider men föregångaren är ”Like a bike”. Finns filmer på youtube som visar hur det fungerar om någon är intresserad av att se mer.

[tags]Barn, Cykel[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Cykelpremiär”

  1. Tror de är superbra! Love ska få en han med tror jag, men jag undrar om det inte får vänta ett tag till, han är inte så lång så han når nog inte ner till marken ännu. Kanske till födelsedagspresent…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.