Medvetslös

Såhär trött har jag nog inte känt mig någon gång under graviditeten. Det är som luften gått ur mig och jag skulle kunna somna på stående fot. Undrar just hur lång tid det tar innan de nya järntabletterna ger effekt.

Idag orkade jag i alla fall ta mig till IKEA och det var raska steg förbi sängavdelningen för att inte riskera att somna där. Anledningen till dagens besök var behovet av galgar och förvaringslådor men som vanligt kom jag hem med lite mer. Passade på att köpa lakan och ett nytt bäddset till Milton och ett litet till magbebisen.
Appropå bebis i magen så har vi nog ett killnamn nu också. Eller jag har ett killnamn som mannen inte ratat. Och i samma stund som jag presenterade killnamnet för mannen så kände jag att det nog absolut kan vara en kille i magen. Så anledningen till att känslan varit övervägande tjej för mig tidigare har nog varit att jag inte haft något killnamn. Vilken teori!

BusMilton ser ut som en busig Emil.

Huvudfoting
Milton har börjat rita huvudfotingar, med navel!

Nähe, nu är det nog dags att gå och lägga mig för min fot har somnat… säger ju lite om hur trött jag är, när enskilda kroppsdelar somnar bara sådär.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

10 reaktioner på ”Medvetslös”

  1. Va duktig han är Milton! Superfin huvudfoting! Alfons ritar bara cirklar, cirklar, cirklar än så länge ;-).

    Hoppas du blir bättre från förkylning och bihålor snart! Sköljningen lät som en minst sagt otrevlig upplevelse!

    Ha de gött!

  2. Nyfiken på namnet 🙂

    Va, målar han huvudfotingar redan?! Wow. Där är inte vi än.

  3. Å namn är jättesvårt! När lillebror väl kom ut så blev det inte något av namnen alls som vi hade på listan – utan ett av namnen vi hade på listan när vi väntade storebror :-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.