Klippt

Min dators nätverkskort verkar vara på upphällningen. Måste nog skicka in den på lagning igen för som det är nu kan jag behöva starta om datorn ett tiotal gånger innan den fattar att jag faktiskt har tillgång till Internet. Nu har jag iaf gjort backup på allt så det är ju inte lika mycket ångest som sist när jag var osäker på om alla bilder och andra dokument skulle gå att rädda. Datorn fungerar iaf fortfarande att arbeta på men jag kommer inte ut på nätet alltid.

Imorgon ska jag till frisören. Senaste gången jag var där var i juli så nu tänkte jag passa på innan bebisen tittar ut. För sen lär jag inte ha tid eller prioritera sådant. Har ju under året klippt topparna på mig själv när håret inte gått att borsta längre. Tror jag till mannens stora förtret kommer klippa av rätt mycket. Men det får vi se imorgon.

[tags]Frisör, Dator, Internet[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Klippt”

  1. Shit jag blir alldeles kallsvettig när jag läser sådant här. Jag har inte tagit tag i det där med backup ännu. Sist jag var ute för att köpa en extern hårddisk så kom jag hem med ett par stövlar med alldeles för hög klack på istället…

    Och det där med håret känner jag också igen. Att man helt plötsligt lackar ur och klipper av sig allt. Satt och tittade på bilder från förra sommaren då jag var ganska uppklippt i nacken. Oj vad jag saknade det. Och jag som ägnat hela året till att spara ut uppklippningen. Men jag ska inte klippa av det… än…

    Du blir säkert skitsnygg!

    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.