Kortare

Lite kortareHej, det är jag som är Annah!

Så ni slipper undra hur jag ser ut efter frisörbesöket idag. Jag är nöjd och det känns verkligen underbart skönt med kortare hår igen. Det är lite uppklippt men det syns inte så mycket, men gör stor skillnad eftersom jag har så tjocka hårstrån. Dessutom fick jag silicondroppar i håret som gör susen mot frizzigt hår som jag annars har.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

11 reaktioner på ”Kortare”

 1. Hallå snygging!!!

  Så fint det är klippt och frissat..och så pigg och hurtig du ser ut…och du… har du sluppit gravidnäsan…*sicken tur*

  Sköt om dig, kram

 2. Hej Annah!

  Jag kan börja med att säga att den där polo klänningen du tyckte va fin kostade mig 49 kr på Gina Tricot hahah. Billig o bra 😉

  Ang hörseln så har dom ingen aning om vad som hänt utan dom försöker fortfarande klura ut de. De har vart massa prover o grejer men dom vet inte än.
  Jag hör inget utan hörapparat bara extremt höga ljud o hörapparaten hjälper bara på ett öra eftersom den andra e för dålig så jag har i princip ett öra att använda mig av o de e inte mycke ljud jag uppfattar. De blir mycke ”Va?” o folk måste prata tydligt o högt o sakta för o göra sig förstådda tyvärr. Vissa dagara e bättre än andra…
  De e ett mysterium fortfarande tyvärr men förhoppningsvis kommer vi fram till vad som hänt till slut. Man får ju inte ge upp hoppet 😉

  Tack för att du kikade in i min blogg=)

  Ps. Du blev jättefin i håret!

 3. Jättefint! Jag behöver också klippa mig. Mitt hår ser rent utsagt fördjävligt ut. Klyvna toppar och hur frissigt och fult som helst. Åh, ÅNGEST! haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.