Pling

En liten bussfundering. Om ni åker buss och ska åka till sista hållplatsen. Plingar ni då? Även att bussen definitivt kommer stanna där?

Just nu är det tungt och trångt. Bebisen trycker på neråt så det ilar till i underlivet ibland. Har börjat känna av förvärkar också. Undrar ju mycket om jag kommer gå över tiden denna gången också. Sist gick jag över fem dagar med Milton. Men ibland får jag en känsla av att det kanske kan bli tidigare denna gången. ”Bara” sju veckor kvar nu till BF.

Älskade älskade MiltonGullunge

Annars är det så skönt att det är kort vecka denna veckan. Arbetar bara imorgon och halva onsdag, sen är det helg. Planerna för ledigheten är inte så många men jag hoppas kunna åka till färgaffären någon dag och välja vit färg till trappan som ska målas. Mannen har påbörjat ombyggnation av hallen uppe där vi ska göra ett extra rum till bebisen. I samband med detta ska vi göra iordning hallen nere och trappan. Skulle vara skönt om vi hinner klart innan bebisen kommer, som sagt, sju veckor kvar.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

8 reaktioner på ”Pling”

 1. Jag plingar inte vid sista hållplatsen men jag är alltid orolig att den inte skall stanna, eller att dörrarna inte skall öppnas 😉 Är jag inte ensam är det dessutom ofta någon annan som plingar (förutom i sthlm har jag märkt). Däremot rör jag på mig lite extra så att chauffören ser att det är en stackare kvar på bussen och inte kör iväg till något garage eller nåt.. hehe..

 2. Vilken fin bild!
  Jag plingar, annars hamnar man väl i ett mörkt bussgarage med den turen som jag har. 😛
  Sju veckor kvar bara?! Jösses, man tycker andras graviditeter går hur fort som helst medan man själv är gravid i tre år. 😉
  Kraam!

 3. Åh, låter inte kul. Ta det lugnt m lilla magen.
  jag plingar inte vid slutstation. 🙂 Vi bor i en ort som är slutstation både med buss och tunnelbana.
  Kram och trevlig helg

 4. Det var år och dar sedan jag åkte buss.. men jag plingar nog även om ja ska till sista hållplatsen, så chauffören inte missat att det är en passagerare kvar på bussen 😀

 5. Du plingar för att du vill kliva av bussen, inte för att bussen ska stanna. Resultatet kan alltså bli att chaufören inte öppnar dörrarna förän du står vid dörren och tjoar och blänger på honom. 🙂

 6. Ja, du vet ju själv att det är bäst att göra klart INNAN bebisen kommer – annars lär det aldrig bli av. Fortfarande inte hänt nåt med ”Plupps” rum och jag är såå glad över att vi gjorde köket i höstas och inte nu i vår som jag ville först 😉

  Tror bebisen kommer lite tidigare (brukar väl göra det med andra?)

 7. Hallprojekt låter spännande och jobbigt. Man är ju liksom mitt uppe i det hela tiden.

  Hmmm, jag plingar nog inte om jag åker till en ändhållplats.

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.