Hej pappa!

Jag har lovat att berätta om hur mannen fick nyheten om att vi väntar tillökning. Eftersom jag har så svårt att hålla glada nyheter för mig själv ville jag helst berätta på en gång när plusset visade sig på stickan. Men jag väntade i alla fall till kvällen samma dag. Då kladdade jag ner en pratbubbla ur naveln med texten -Hej Pappa!. Sen frågade jag mannen om han kunde kolla vad jag hade för mystiskt märke på magen.

Hej pappa!Svårt att skriva upp och ner på kroppen.

Mannen blev nog lite chockad över beskedet eftersom han främst undrade om jag gjort en riskanalys 😉

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

7 reaktioner på ”Hej pappa!”

  1. Hi hi, vilket bra och gulligt sätt.
    Tack för att du delade med dig om din historia 🙂

    /Åsa

  2. Hi hi.. Mysigt!

    Själva så gjorde vi som så att vi båda tittade på testet exakt samtidigt. Shit vad vi blev förvånade!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.